Vores rekrutteringsproces

Det som vores kunder i virkeligheden er interesseret i, er at få de bedste kandidater til samtale, og ikke hvilken proces vi har brugt undervejs. Vores tilgang er, at der skal være mindst mulig afstand mellem jobbet og kandidaterne. Dermed får vi en mere tillidsbaseret dialog, som hjælper i vores rekrutteringsproces og dermed også vores kunder.

Derfor starter enhver rekruttering med en behovsafdækning sammen med kunden, som udmønter sig i en kandidatprofil. Derudover afdækker vi også rammerne for stillingen, så vi bedre kan beskrive virksomheden for vores kandidater.

Med dette afsæt kigger vi i markedet efter lignende virksomheder, som måtte have interessante nøglemedarbejdere og aktiverer vores personlige netværk og kontakter relevante profiler på sociale netværk for et match.

En rekrutteringsproces hos Electa tager erfaringsmæssigt 1-8 uger.

 

LØSNINGER
Ud fra de erfaringer vi har gjort os, i forhold til vores kunders forskellige behov, har vi i dag to løsningsmodeller: Headhunting og Sourcing.

HEADHUNTING 
Vi leverer den fulde service! Vi interviewer og validerer kandidater, booker de mest relevante ind til samtale og tester to kandidater.

Vores honorar er DKK en brutto månedsløn, hvis én kandidat fra vores proces ansættes. Electa leverer kandidaterne, der er screenet ved personligt møde, telefonisk eller over Skype.  Ved opstart faktureres DKK 10.000, som modregnes ved ansættelse. Der ydes 3 måneders garanti på ansættelser ved rettidig betaling. 

 

SOURCING 
Vi leverer 3 faser á DKK 10.000, hvor I kan til- og fravælge faserne undervejs. Alle opgaver starter med en Longlist.

 

Fase 1 – Longlist

En liste med kandidater, som matcher jeres kriterier udfyldt i vores profilformular.

Efter I har modtaget Longlisten, vil vi bede jer om at angive, hvilke profiler I ønsker potentielt at etablere en dialog med. En Longlist består typisk af 20-30 profiler afhængigt af stillingens kompleksitet og udbuddet af kandidater.

Ønsker I selv at overtage processen herfra, går vi ikke til Fase 2.

I modtager 2-4 testprofiler indenfor 24 timer for at bekræfte at vi er enige om profilen.

 

Fase 2 – Shortlist

Når vi har modtaget dine kommentarer til Longlisten, begynder vores arbejde med Shortlisten. Vi kontakter de potentielle kandidater, som I selv har udvalgt. I denne proces arbejdes meget med employer branding med fokus på jeres styrker som arbejdsgiver, og dermed kunne konvertere dem til faktiske kandidater med reel interesse i stillingen.

Vi screener kandidaterne undervejs i denne proces i forhold til kompetenceprofilen, alder, bopæl, eventuelt lønniveau og lignende.

Vi sender CV, certifikater eller andet relevant dokumentation fra de interesserede kandidater til dig. Vores mål er at levere mindst 2-5 relevante kandidater, som er motiveret for yderligere dialog om en mulig ansættelse.

 

Fase 3 - Ansættelse

Formel ansættelse af en kandidat fra processen med ansættelseskontrakt underskrevet af begge parter.

 

Tilvalg - On-boarding, Garanti og Test

Vi tilbyder at teste to kandidater i processen, og sørge for at alle parter får et godt on-boarding forløb. Når vi tester kandidaten i TT38, får I samtidig en garanti på kandidaten i 3 måneder. Det indebærer at hvis den ene eller anden part ønsker at ophøre samarbejdet, finder vi en ny kandidat uden beregning.

 

Kontakt os

Claus Hvidkjær  
+45 2711 7788
ch@electa.dk     

Jacob Andreasen
+45 3131 0649
ja@electa.dk

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor